Szolgáltatásaink

A Casa Barolo négy különálló épületből áll, amelyeket zöld oázisok választanak el egymástól. Ha személyre szabott árajánlatot szeretne a csoportja, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. A következő lehetőségeket kínáljuk.

Fedett terasz

Vendégeink kedvenc helyszíne. Fedett terasz fotelekkel és székekkel felszerelve az Ön kikapcsolódásához és a szórakozáshoz.

Wellness & SPA és Fitness

A komplexum első épülete a wellness & SPA részleg, a jólét háromszöge, intim belső udvarral, 7-10 fős sósvizes dézsával, finn száraz szaunával és bárral. Van egy belső medence. Zuhanyzók és fürdők az épületben, az emeleten pedig egy modern fitneszterem.

Konferenciaterem

A Casa Barolo teljesen felszerelt konferenciatermet kínál vendégeinknek Smart TV-vel, flipcharttal és légkondicionáló berendezéssel. A konferenciaterem szabadtéri terasszal is rendelkezik, ideális az ülések közötti szünetekhez.

20 fő számára ideális, de a kapacitás az ügyfél igényeinek megfelelően bővíthető.

Étterem és bár

Éttermünk csak szálló vendégeink számára nyitott. Friss alapanyagokból, helyi és nemzetközi receptek alapján főzünk. Nincs á la carte vendéglőnk.

Vendégeinkkel egy előre lebeszélt menű alapján működik vendéglőnk.

Relaxációs terem

Újonnan létrehozott terem vendégeink számára. A terem két részből áll.

Az első a marokkói sarok kandallóval.

A második minden féle játéknak szentelt hely. Házimozi játékkonzollal ellátva, egy nagy társasjátékasztal és egy csocsóasztal. Ez a terem ideális hideg téli éjszakákon, de meleg nyári délutánokon is.

Kültéri konyha

A kültéri konyha az a hely, ahol sokféle műhelyünket tartjuk. Ez egy újonnan kialakított helység, amely megfelel vendégeink igényeinek.

További részletekért és személyre szabott árajánlatokért forduljon hozzánk bizalommal.

Acest site folosește “cookies”. Navigând în contiunare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.