Facilităţi

Casa Barolo este compusă din patru clădiri separate, despărțite de mici oaze de verdeață. Vă oferim următoarele facilități. Pentru oferte de preț personalizate pentru nevoile grupului dumneavoastră nu ezitați să ne contactați.

Terasa acoperită

Zona preferată a clienților noștri. O terasă acoperită cu fotolii și scaune pentru relaxare și distracție.

Wellness & SPA și Fitness

Prima clădire a complexului o reprezintă zona de wellness & SPA, triunghi al stării de bine, având o curte interioară intimă cu ciubăr cu apă sărată cu o capacitate de 7-10 persoane, saună uscată finlandeză și un bar. În clădire vă stă la dispoziție o piscină cu bule, dușuri și băi iar la etaj o sală de fitness utilat modern.

Sala de conferință

Casa Barolo vă pune la dispoziție o sală de conferință complet utilată cu Smart TV, Flipchart și Whiteboard, aer condiționat. Sala de conferință are și o terasă exterioară, ideală pentru pauzele dintre ședințe. Este încăpător pentru 20 de persoane dar capacitatea se poate extinde în funcție de nevoile clienților.

Restaurant & Bar

Restaurantul nostru este dedicat clienților noștri, noi gătind proaspăt pe loc, din ingrediente alese pentru dumneavoastră dintr-un meniu prestabilit pentru grup. Barul nostru funcționează în stil open-bar cu o selecție prestabilită.

Sala de relaxare

O zonă nou înființată pentru clienții noștri. Sala această are două zone. Prima este colțul marocan cu șemineu. A doua este dedicată gamingului de orice formă. Un home cinema conectat la consolă de joc, o masă mare pentru board-games și o masă de foosball. Sala acesta este ideală pentru nopțile reci de iarnă dar și pentru după-mesele calde de vară.

Bucătăria exterioară

Bucătăria exterioară este zona în care vă prezentăm workshopurile noastre de mai multe feluri. Este o zonă nou realizată pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Pentru mai multe detalii și oferte de preț personalizate nu ezitați să ne contactați.

Acest site folosește “cookies”. Navigând în contiunare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.